Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Teknolojileri ile 2’nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi’nde

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Teknolojileri ile 2’nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi’nde

Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından düzenlenen 2'nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde...

Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından düzenlenen 2'nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yapılan zirvede Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO desteklediği girişimciler ve teknolojileri ile birlikte BEBKA tarafından ayrılan stant alanında yerini aldı.

Mimarlar Mühendisler Grubu Başkanı Osman Balta'nın konuşması ile başlayan zirve, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün konuşmaları ile devam etti. Sergi alanında ARİNKOM TTO standını Bakan Lütfi Elvan ziyarette bulundu.

Zirveye katılan ARİNKOM TTO yöneticisi Hakan Dağ, fuar hakkındaki düşüncelerini belirterek, "ARİNKOM TTO 2'nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne destek verdiği girişimciler ile birlikte katılım sağladı. Firmalarımız bu fuarda teknolojilerini ve ürünlerini tanıttılar. Firmalarımıza gösterilen yüksek ilgi ile iş birliği olanakları yakaladılar. BEBKA'nın da desteği ile bu iş birliklerine aracılık etmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Zirve ve beraberinde düzenlenen sergi, geliştirilen inovatif projelerin tanıtılması, hızla yatırıma dönüşmesi, benzer projeler arasında ortak çalışmalar yapılması konusunda bir sinerji oluşması, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi, Türkiye'nin teknoloji ihraç eden ülke hedeflerine ulaşmasına katkıda amacıyla düzenlendi. ARİNKOM TTO stant alanında "Entegre Akıllı Ulaşım Sistemi" teknolojisi ile PİTON (Bulut Tabanlı Satış Yönetimi ve CRM Yazılımı) teknolojisi ile Evasoft (Dinamik Üretim Çizelgeleme ve Yapay Zeka Algoritması) teknolojisi ile BLG Robotik (Eğitim Robotu Ezrobot ve ROBİ) teknolojileri ile ALPANTECH, bor teknolojisi kullanılarak üretilen Kneflex Diz Masaj Kremi ile BORTEK firmaları yer alarak ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. ARİNKOM TTO Danışmanı Mahmut Kiper de fuarı ve ARİNKOM TTO stant alanını ziyaret ederek başarılı bir fuar geçirilmesi dileklerinde bulundu.

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Teknolojileri ile 2’nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi’nde

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Teknolojileri ile 2’nci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi’nde

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.