Antalya Elmalı Bayralar Köyü

Antalya Elmalı Bayralar Köyü

Bayralar Köyü hangi ilimizdedir, köyde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Antalya iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir, köyde doğal yaşam nasıldır?

Bayralar, Antalya ilinin Elmalı ilçesine bağlı bir mahalledir. Antalya iline 125 km, Elmalı ilçesine 15 km uzaklıktadır. Genelde ekonomi tarım ve elma ticaretinden ibarettir. 2008 yılı mayıs ayı itibarı ile yaz seracılığı başlamış olup, büyük ve küçükbaş hayvancılığı da yapılmaktadır

Köy çok eskiden kışları çok su alan bir yerden yüksek olan bir yere yani bayır olan bir yere taşındığı için adı BAYIRALAN olan mahallenin zamanla adı BAYRALAR olarak değiştirilmiştir ve öyle kalmıştır. BAYRALAR yayla iklimine sahip bir mahalledir.mahallede 2008-2009 öğretim yılında 8 yıllık okuluna kavuşmuştur.

ANTALYA'NIN KAÇ KÖYÜ VARDIR ?

ANTALYA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KÖY VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KÖY RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ANTALYA İLİNDE DOĞAN ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi var ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.