Antalya Kırmızı Beyaza Büründü

Antalya Kırmızı Beyaza Büründü

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu sene Cumhuriyet’in ilanının 97. yıl dönümü dolayısı ile şehri bayraklarla donatıp vatandaş ve esnafa maske dağıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu sene Cumhuriyet’in ilanının 97. yıl dönümü dolayısı ile şehri bayraklarla donatıp vatandaş ve esnafa maske dağıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in ilanının 97. yıl dönümü kutlamaları ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarını sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatırken, vatandaşlara ve esnafa da bayrak ve maske dağıttı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun tüm Antalya’da yaşanması için seferber oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’ne bağlı sayaç okuma ekipleri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına vatandaşların da bayraklarıyla katılması için sokak sokak gezerek Türk bayrakları dağıttı. Büyük bir mutluluk yaşayan vatandaşlar bayraklarını evlerinin balkonlarına ve iş yerlerine asacaklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

CADDE VE BULVARLAR SÜSLENDİ

Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Antalya’nın dört bir yanını da Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. Kent merkezi ve ilçelerde bulvar, cadde ve sokaklar kırmızı beyaza büründü. 24 Ekim’den bu yana ilçe ilçe gezen Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil etkinlik otobüslerinin konser verdiği bölgelerde de cadde ve sokaklarda vatandaşlara Türk bayrağı ve maske dağıtımı yapmaya devam etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.