Antalya’da İyileşen Öğretmen, Öğrencileriyle Kucaklaştı

Antalya’da İyileşen Öğretmen, Öğrencileriyle Kucaklaştı

Milli Eğitim Bakanlığı, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir anaokulunda görev yapan Ana Sınıfı Öğretmeni Ayşegül Kara’nın hastalığı yenerek öğrencileriyle buluşmasını sevincini duyurdu. İki yıl süren bir hastalığı...

Milli Eğitim Bakanlığı, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir anaokulunda görev yapan Ana Sınıfı Öğretmeni Ayşegül Kara’nın hastalığı yenerek öğrencileriyle buluşmasını sevincini duyurdu.

İki yıl süren bir hastalığı atlatan öğretmen, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak sınıfındaki öğrencilere döndü. Milli Eğitim Bakanlığı, bu duygunun paylaşımını sosyal medya hesapları üzerinden yaparak, “Antalya’nın Manavgat ilçesinde görev yapan Ana Sınıfı Öğretmeni Ayşegül Kara, hastalığı yenerek iki yıl sonra öğrencilerine kavuştu, okul âdeta bir bayram yerine döndü…” ifadeleriyle bu güzel anıyı paylaştı. Öğretmenin, “En büyük motivasyon kaynağım moral oldu.” sözü, sevginin ve moralin insanın iyileşme sürecinde ne kadar etkili olduğuna işaret ederken, Bakanlık da bu duyguları vurgulayarak öğretmenin tekrar aralarında olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, “Hoş geldin öğretmenim! MEB” notuyla paylaştığı bu güzel haber, eğitim camiasının dayanışma ve sevgi dolu anlarını yansıttı. (Bilim Sağlık ve Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.