Araban Karacaören Köyü

Araban Karacaören Köyü

Karacaören köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Karacaören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Karacaören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karacaören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karacaören köyü son dakika gelişmeleri, Karacaören köyüne özgü yemekler, Araban Karacaören köyünün tarihi, Karacaören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karacaören köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

 Karacaören, Gaziantep ilinin Araban ilçesinin kuzeyinde kalan, Araban'a 5 km uzaklıkta bir mahalledir. 20. yüzyıl başlarında Alevi(Türk) yerleşimi şimdi Sünni Türk yerleşimidir.

Karacaören, Gaziantep ilinin Araban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karacaören köyü resimleri ve Karacaören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Karacaören Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Karacaören Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.