Araban Yukarıkaravaiz Köyü

Araban Yukarıkaravaiz Köyü

Yukarıkaravaiz köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Yukarıkaravaiz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Yukarıkaravaiz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yukarıkaravaiz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yukarıkaravaiz köyü son dakika gelişmeleri, Yukarıkaravaiz köyüne özgü yemekler, Araban Yukarıkaravaiz köyünün tarihi, Yukarıkaravaiz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yukarıkaravaiz köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yukarıkaravaiz, Gaziantep ilinin Araban ilçesine bağlı 10 km uzaklıkta bir mahalledir.Nüfusu 2000 dir.

Yukarıkaravaiz, Gaziantep ilinin Araban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yukarıkaravaiz köyü resimleri ve Yukarıkaravaiz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yukarıkaravaiz Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Yukarıkaravaiz Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.