Araç Samatlar Köyü

Araç Samatlar Köyü

Samatlar Köyü haberleri, Araç Samatlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Samatlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Samatlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Araç Samatlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Samatlar köyü son dakika gelişmeleri, Samatlar köyüne özgü yemekler, Araç Samatlar köyünün tarihi, Samatlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Samatlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Samatlar, Kastamonu ilinin Araç ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Samatlar Köyü Resimleri ve Samatlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Araç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Araç Kastamonu Arası Kaç Km? Araç Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Araç Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Araç Köyünde doğan biri var mı? Araç Doğumlu Ünlüler Kimler?

Samatlar, Kastamonu ilinin Araç ilçesine bağlı bir köydür.Köyün yemek çeşitleri tüm kastamonu yemeklerini kapsar tarhana düğün çorbası vb., mantar yemekleri tellice kanlıca, etli ekmek serme taş hamullusu vb., kaçamak, ekşiler av hayvanları vb.,
Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.