Arguvan Şotik Köyü

Arguvan Şotik Köyü

Şotik köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Şotik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Şotik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Arguvan Şotik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şotik köyü son dakika gelişmeleri, Şotik köyüne özgü yemekler, Arguvan Şotik köyünün tarihi, Şotik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şotik köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yerleşimin adı Cumhuriyet döneminde Çobandere olarak değiştirilmiş, 2015 yılında ise muhtarlık tarafından yapılan başvuru ile yeniden Şotik olarak değiştirilmiştir.

Yerleşim, Malatya il merkezine 100 km, Arguvan ilçesine 28 km uzaklıktadır.

Terleşim biçimi olarak, sıradan bir köy gibi evlerin bir arada olduğu bir yerleşim biçimine sahip değildir. Onun yerine, 20 civarında küçük mezraya dağılmış durumdadır.

Şotik, Malatya ilinin Arguvan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şotik Köyü Resimleri ve Şotik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Arguvan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Arguvan Malatya Arası Kaç Km? Arguvan Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Arguvan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Arguvan Şotik Köyünde doğan biri var mı? Arguvan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.