Arıza 2.Bölüm Fragmanı

Arıza 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arıza dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Arıza dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü pazar günü SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arıza dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arıza yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Arıza dizisi 1.Bölüm yeni fragman izle…

Ali Rıza'nın Burak'ı dövdüğü görüntüler internete düşünce Burak harekete geçti. Murat, Burak'ı sakinleştirmeye çalıştırsa da başarılı olamadı. Durakta ise Hasan, Ali Rıza'yı uyarırken hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

Burak ve adamlarıyla Ali Rıza ile taksiciler arasında kavga çıktı. Silahını doğrultan Burak, son anda aldığı darbe ile Ali Rıza yerine dans edenlerin üzerine ateş açtı. Nihan merminin göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Halide mahkemede tanıklık etmek üzere evden çıkarken babası durdurdu. Haşmet mahkemelerin kanaate göre değil, delile göre hüküm verdiğini söyledi. Halide'nin Fuat'ı karşısına almasının doğru olmayacağını anlatırken, akşamleyin uçakla Van'a geri dönmesi gerektiğini anlattı.

Ali Rıza yanına gelen Halide'ye Burak'ın yerini sordu. Halide, Burak'ın yerini bilmediğini bilse de söylemeyeceğini anlattı. Ali Rıza kendisini arayan Burak'ı bulmaya giderken Halide ise durakta karşılaştığı kolyesini görünce büyük bir şok yaşadı.

Ali Rıza, kendisini durdurmaya kalkan Burak'ın adamlarını teker teker indirirerek Burak'a ulaştı. Ali Rıza Burak'a, mahkemenin vereceği karara razı olsaydı ölmek zorunda kalmayacağını söyledi.

Arıza dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Arıza Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arıza dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de SHOW TV’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar