Arka Sokaklar 391. Bölüm Fragmanı yayınlandı izle 4 Mart Cuma

Arka Sokaklar 391. Bölüm Fragmanı yayınlandı izle 4 Mart Cuma

4 Mart 2016 Cuma Arka Sokaklar 391.Bölüm Fragmanı İzle,Arka Sokaklar 391.Bölüm Fragmanı Youtube İzle,Arka Sokaklar 391.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Arka Sokaklar 391.Bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Arka Sokaklar dizisi nerede çekiliyor ?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi  Arka Sokaklar dizisi 391. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne?  Arka Sokaklar dizisi 391. Bölüm ile bu akşam heyecan dorukta olacak.  Arka Sokaklar dizisi 391. Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ ARKA SOKAKLAR'DAKİ BÜYÜK OLAY NE ?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 391.Bölümünde neler olacak? Yine bu bölümde de heyecan dorukta.Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 391.Bölüm yeni fragman izle…

 


Arka Sokaklar 390.Bölüm Fragmanı İZLE paylaşan: skuzan

 

ARKA SOKAKLARDA ACABA BU HAFTA HANGİ GİZEMLİ OLAYIN İÇİNE DÜŞECEĞİZ !!!

Arka sokaklarda yaşanacak büyük gelişme ne ? Bu haftaki bölümde de yine nefesler kesilecek mi? Arka sokaklarda kovalamacaların galibi kim olacak ? Merakla izlenen Arka Sokaklar da bu hafta hangi karmaşık olaylar çözümlenecek ? Arka sokaklar yeni bölüm fragmanı izle ve gör ...

 

ARKA SOKAKLAR 386.BÖLÜM İZLE

Timur’un kız kardeşi Ceylan’ın Selin ile girdiği çatışma sonucu ölümü tüm basında manşet olur. Kendini eve kapatan Timur, Ceylan’ın hayaliyle konuşarak acısını bastırmaya çalışır. Bu olaydan sonra Timur’un boş durmayacağından herkes emindir.

Arif, Rıza’ya koruma vermek ister. Ancak, Rıza her zaman ki gibi kabul etmez. Mesut, Selin’in de korumaya ihtiyacı olduğunu düşünür. Selin bu konuda fazlasıyla soğuk kanlıdır ve kendisini koruyabileceğini düşünmektedir.

ARKA SOKAKLAR 385.BÖLÜMDE NELER OLDU İZLE

Timur kendine gelir ve intikam planlarını harekete geçirir. Ceylan’ın mezarına giden ekibi, burada hiç hoşlanmayacakları bir sürpriz beklemektedir. Timur, uydu telefonundan Rıza’yı arar. Rıza bu konuşmayı ekibe çaktırmamaya çalışır. Selin ve Rıza’nın hayatı fazlasıyla tehlikededir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.