Arpaçay Akçakale Köyü

Arpaçay Akçakale Köyü

Akçakale Köyü Haberleri, Arpaçay Akçakale Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Akçakale Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kars Köyleri Arasında Yer Alan Akçakale Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Arpaçay Akçakale köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akçakale köyü son dakika gelişmeleri, Akçakale köyüne özgü yemekler, Arpaçay Akçakale köyünün tarihi, Akçakale köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akçakale köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akçakale, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akçakale Köyü Resimleri ve Akçakale köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Arpaçay Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Arpaçay Kars Arası Kaç Km? Arpaçay Hava Durumu? Kars Köyleri ve Arpaçay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karslı iseniz Kars Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karslı Ünlüler arasında Arpaçay Akçakale Köyünde doğan biri var mı? Arpaçay Doğumlu Ünlüler Kimler?

Akçakale, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün iklimi, karasal iklim vardır.   

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde okul vardır. Köyün içme suyu vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.Köye ulaşım sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.