Arpaçay Mescitli Köyü

Arpaçay Mescitli Köyü

Mescitli Köyü Haberleri, Arpaçay Mescitli Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Mescitli Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kars Köyleri Arasında Yer Alan Mescitli Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Arpaçay Mescitli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mescitli köyü son dakika gelişmeleri, Mescitli köyüne özgü yemekler, Arpaçay Mescitli köyünün tarihi, Mescitli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mescitli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mescitli, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mescitli Köyü Resimleri ve Mescitli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Arpaçay Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Arpaçay Kars Arası Kaç Km? Arpaçay Hava Durumu? Kars Köyleri ve Arpaçay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karslı iseniz Kars Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karslı Ünlüler arasında Arpaçay Mescitli Köyünde doğan biri var mı? Arpaçay Doğumlu Ünlüler Kimler?

Mescitli, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür.

Köy, Kars iline 66, Arpaçay ilçesine 24 km mesafede ve Arpaçay'ın güney batısında yer almaktadır. Köy, karasal iklim etkisi altındadır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2000    269
1990    334
1985    369

Köyün ilköğretim okulu vardır. içme suyu şebekesi vardır fakat kanalizasyon şebekesi yoktur. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.