Arpaçay Meydancık Köyü

Arpaçay Meydancık Köyü

Meydancık Köyü Haberleri, Arpaçay Meydancık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Meydancık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kars Köyleri Arasında Yer Alan Meydancık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Arpaçay Meydancık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Meydancık köyü son dakika gelişmeleri, Meydancık köyüne özgü yemekler, Arpaçay Meydancık köyünün tarihi, Meydancık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Meydancık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Meydancık, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Meydancık Köyü Resimleri ve Meydancık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Arpaçay Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Arpaçay Kars Arası Kaç Km? Arpaçay Hava Durumu? Kars Köyleri ve Arpaçay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karslı iseniz Kars Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karslı Ünlüler arasında Arpaçay Carcı Köyünde doğan biri var mı? Arpaçay Doğumlu Ünlüler Kimler?

Meydancık, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı bir köydür.

Kars iline 45 km, Arpaçay ilçesine 3 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2014    279
2007    237

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilkokul vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol stabilize olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.