Arsin Yeşilyalı

Arsin Yeşilyalı

Arsin Köyleri Arasında yer alan Yeşilyalı beldesinde kaç kişi yaşamaktadır, özgü yemekler hangileridir, Yeşilyalı beldesinde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel yere nasıl gidilir, Yeşilyalı Arsin arası kaç km, doğal yaşam nasıldır?

Yeşilyalı Köyü, Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Arsin Yeşilyalı Köyü Resimleri ve yeşilyalı köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin yeşilyalı köyünde doğan biri var mı? Arsin Dğumlu Ünlüler Kimler?

Arsin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Arsin Trabzon Arası Kaç Km? Arsin Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Arsin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Yeşilyalı (Yun. Falkoz), Trabzon ili Arsin ilçesine bağlı bir belde.

Deniz kenarında yer alan beldenin hilal şeklinde bir koyu vardır. Köylünün ana geçim kaynağı balıkçılık ve tarımdır(Mısır ve fındık). Belde ilçe merkezinden 4 km, il merkezinden 20 km uzaklıktadır.

Yeşilyalı Belediyesi 2012 yılında çıkan 6360 sayılı kanunla kapatılmıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.