Asimder Başkanı Gülbey’den İşadamı Bulut’a ziyaret

Asimder Başkanı Gülbey’den İşadamı Bulut’a ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri Erhan Hacıkasımoğlu, Hüseyin...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri Erhan Hacıkasımoğlu, Hüseyin Kesemen, İşadamı Bahattin Aras ile birlikte Iğdır Özel Bulut Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı İşadamı Erhan Bulut'u ziyaret etti.

Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, "Yeni gelişen şehrimizin yatırımlara susamıştır. Onun için genç işadamlarımızın önü açılmalı ve desteklenmelidir. Özel Bulut Hastanesi sadece Iğdır'a değil Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti ve İran'dan gelen hastalara da hizmet etmektedir. Bu ülkelerden gelen hasta ve yakınları şehrimize maddi ve manevi olarak katkı sunmakta ayrıca Iğdır'ımızın kültürel tanıtımını görüp gittikleri ülkelerinde yapmaktadırlar. Bu tür sağlık sektörleri ticari olarak düşünülmeli sadece, İnsanlarımız ciddi sağlık sorunlarında en yakın olan ve gelişmiş sağlık hizmetlerine sahip olan Erzurum ve Van ilindeki hastanelere sevk ediliyor. Buda hemşerilerimize maddi büyük zarar vermektedir. Şehrimize yapılan bu tür özel sağlık kuruluşları desteklenmeli ve moderne edilmeli. Toplumumuz sağlık sorunlarının çözümü için il dışına gidip hastane hastane gezip perişan olmasınlar" dedi.

Iğdır'lı İşadamı Erhan Bulut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ticaretin dili, ırkı ve renginin olmadığını belirtti. Bulut, "Ticareti siyasallaştırmak kadar tehlikeli bir olay yoktur. Biz bu yatırımı yaptığımız zaman şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmek için yaptık. Ancak, bazı bürokrasi ve siyasi çevrelerden istediğimiz desteği göremedik. Hatta bazı kesimler engel oldular neredeyse kapanma aşamasına gelen hastanemiz, Iğdır'ın yanı sıra Nahcıvan ve İranlı hastalara da hizmet vermektedir. Binamıza yapacağımız ek binanın bile projelerini hazırladık başvurumuzu yaptık ama oda Iğdır Belediyesine takıldı. Yıllardır sürüncemede kalmaktadır. Iğdır'da sağlık yatırımlarının yapılmaması için bir kesim ciddi ciddi çalışma yapıyor gibi geliyor bana. Asimder gibi toplumsal konulara duyarlı uluslar arası bir teşkilatın bu tür sağlık hizmetindeki sorunlara ilgi göstermesi ve bizzat hastanemizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edip bizlerden dinlemesi bizleri memnun etmiştir. Keşke diğer STK'lar da sizin kadar duyarlı olsaydılar. Ben ve hastanemiz yönetim kurulumuz bu duyarlı davranışınızdan dolayı teşkilatınıza ve şahsınıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Özel Bulut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Erhan Bulut'a Türk-Azerbaycan bayrağı ve dernek logosu bulunan masa flaması ile bölgede Ermeni çetelerin yaptığı katliamları anlatan tarih kitapları hediye etti. İşadamı Bulut'da Asimder genel Başkanı Gülbey'e ise sağlık hizmetlerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Asimder Başkanı Gülbey’den İşadamı Bulut’a ziyaret

Asimder Başkanı Gülbey’den İşadamı Bulut’a ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.