Aşk Yalanı Sever 4.bölüm Fragmanı yayınlandı - İZLE 25 Nisan Pazartesi

Aşk Yalanı Sever 4.bölüm Fragmanı yayınlandı - İZLE 25 Nisan Pazartesi

25 Nisan 2016 Aşk Yalanı Sever 1.bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 4. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Yalanı Sever dizisi 4. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 4.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ AŞK YALANI SEVER'DEKİ BÜYÜK OLAY NE ?

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Aşk Yalanı Sever 4.bölüm yeni fragman izle… 


Aşk Yalanı Sever 4.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

AŞK YALANI SEVER 3.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER  İZLE

Yanlış anlaşılmalar Ferit ve Peri'nin yakınlaşmasına neden olurken, bu yakınlaşmayı fark eden Gonca tehlike çanları çalmadan Peri'yi hayatlarından çıkartmaya karar verir. Buna bir de Selim dahil olunca dengeler değişmeye başlar. Diğer tarafta Mario'nun eve gelmesi iki aile arasında ki suları tekrar hareketlendirir ama sürprizler bununla sınırlı değildir. Eve gelen beklenmeyen misafir Aslan ailesinin zor durumda kalmasına neden olacaktır. 

AŞK YALANI SEVER 2.BÖLÜM İZLE

Ferit’le Peri’nin, Hüseyin dedeyi hayata bağlama çabası, durumun gittikçe daha çok sarpa sarmasına neden olur. Talihsiz tesadüfler, üç kişiyle başlayan yalan oyununa Aslan ailesini de dahil edince, azametli Koçoğlu Ailesi'nin, deli dolu Aslan Ailesiyle sınavı başlar. İki ailenin de içine düştükleri durumdan kurtulmasının önündeki en büyük engelin Hüseyin Koçoğlu olacağını ise henüz kimse bilmemektedir. 

 

Gönüllere yerleşen Aşk Yalanı Sever dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.