Aşk Yeniden 44. Bölüm Fragmanı-İZLE

Aşk Yeniden 44. Bölüm Fragmanı-İZLE,Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümü salı akşamı FOX TV ekranlarında sizlerle olacak, iyi seyirler...

Aşk Yeniden  dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aşk Yeniden , yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Aşk Yeniden  dizisi 44. Bölüm yeni fragman izle…

Aşk Yeniden  dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümü salı akşamı FOX TV ekranlarında sizlerle olacak, iyi seyirler...

Aşk Yeniden  dizisinin yeni bölümü olan, 44. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Aşk Yeniden Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Yeniden dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Fox Tv’de...

AŞK YENİDEN 43.BÖLÜM İZLE

Mukaddes'in kendini vurması herkesi şok etmiştir. Aile Mukaddes'in artık tedaviye ihtiyacı olduğu düşüncesiyle Mukaddes'i özel bir kliniğe gönderir.

Mukaddes kilit altında tutulurken Derin Şevket yepyeni kimliğiyle özgürlüğe kavuşmuştur. Fatih'in şirketi kalkındırmak için çabalarına Zeynep de ortak olur ve ikili ilk yüklü siparişlerini alırlar. Bir yandan fabrikayla ilgilenirken diğer taraftan da Şekercizade ve Taşkın ailelerinin dertlerine ortak olmaya çalışmaktadırlar.

Zeynep'in ısrarları sonunda etkisini gösterir ve Meryem şirketi Vahit'e devretmeyi kabul eder. Mukaddes'in evde olmamasını fırsat bilen Gülsüm bütün aileyi bir arada görmek için bir akşam yemeği organize eder. Herşeyin keyifle devam ettiği yemek Zeynep için kabusa dönüşür. 

 

AŞK YENİDEN 42.BÖLÜMDE NELER OLDU İZLE

 

Zeynep ve Fatih'in ayrılmadığı gerçeğiyle yüzleşen Mukaddes, hayal gördüğünü zannetmeye başlar. Her yerde Zeynep'in hayaliyle karşılaştığını düşünerek Zeynep'in gerçek olmadığını diğerlerine kanıtlamaya çalışır.

Mukaddes'in bu durumu diğerleri tarafından endişeyle karşılanır. Onu kendine getirmenin yollarını aramaya başlarlar. Fakat Mukaddes, kendisini akıl hastanesine yatıracakları düşüncesiyle ortadan kaybolur.

Selin'in kıskançlık krizlerinden nasibini alan Orhan, bir kere daha Selin tarafından odadan kovulur. Zeynep ve Fatih bu defa onları barıştırmak için plan yapmaya başlarlar. Onları ilk baş başa kaldıkları yere götürüp anılarını hatırlatmaya çalışacaklardır. Tüm bunlar olurken hapisteki Şevket reis de sessiz sedasız kaçma girişimi içindedir.

Tam sular durulmuş, Zeynep ve Fatih huzura ermişken günlerdir ortalarda görünmeyen Mukaddes hiç beklenmeyen bir şekilde Zeynep'in karşısına dikilir. 

AŞK YENİDEN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar