ASKİ, lağımları koku giderici maddelerle temizliyor

ASKİ, lağımları koku giderici maddelerle temizliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, gündüzleri bakım...

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, gündüzleri bakım ve onarımlarını yaptığı lağımları geceleri de ilaçlayıp koku giderici maddelerle temizliyor.

ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, Atatürk Caddesi, Ziyapaşa ve Gazipaşa Bulvarları başta olmak üzere, çok sayıda lağımın temizliğini yapan ekipler, koku giderici ilaçlarla da kanalizasyon hattının kötü kokmasını önlüyor.

Her türlü alt yapı sorununa karşı 7/24 çalışan ASKİ Kanalizasyon ekipleri, gece boyunca lağımların temizleme ve ilaçlamasına devam etti.

Projeleri yakından takip eden ve çalışmaları yerinde denetleyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, "Portakal çiçeği kokan Adana sokaklarının kötü kokmasını istemiyoruz. Bu bağlamda da ekiplerimiz gündüzleri kanalizasyon ile ilgili projeleri veya sorunlarını gideriyor; geceleri de temizleme ve ilaçlama yaparak sokaklarımızda pis lağım kokularının oluşmasını önlüyor" dedi.

ASKİ, lağımları koku giderici maddelerle temizliyor

ASKİ, lağımları koku giderici maddelerle temizliyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.