“Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın” projesi

“Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın” projesi

Osmaniye'de düzenlenen Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı "Aşkınızı Çiçekler,...

Osmaniye'de düzenlenen Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı "Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın" projesi sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Osmaniye Belediyesi, Osmaniye Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği ortaklığında Osmaniye İşkadınları Derneği (İŞKAD) tarafından gerçekleştirilmekte olan "Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın" isimli Avrupa Birliği projesi kapanış toplantısı Gala Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda proje ile ilgili konuşma yapan Osmaniye İŞKAD Başkanı Feride Demir, "Çiçekçilik ve organizasyon sunum elemanlığı için 25, kahvaltılık ürünler hazırlama eğitimi için de 25 kursiyer belirlendi. Bu kursiyerlerin en az yüzde 60'ının kadınlardan oluşturulmasına özen gösterildi. Proje kapsamında hazırlanan eğitim kitapçıkları eşliğinde görsel ve uygulamalı olarak üç ay boyunca Kahvaltılık Ürünler Hazırlama Mesleki Eğitimleri gerçekleştirildi" dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Vali Ömer Faruk Coşkun da yaptıkları konuşmalarda Feride Demir'i kutlayarak, bu tür projelerin Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesinde önemli rol oynayacağını söylediler.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Kursiyerler sevinçlerini müzik eşliğinde eğlenerek kutladılar.

“Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın” projesi

“Aşkınızı Çiçekler, Açlığınızı Simitler Anlatsın” projesi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.