Asla Vazgeçmem 44.Bölüm Fragmanı-İZLE 31 Mart

Asla Vazgeçmem 44.Bölüm Fragmanı-İZLE, Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Asla Vazgeçmem, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi 44. Bölüm yeni fragman izle…

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 44. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan, 44. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Show tv’de...

ASLA VAZGEÇMEM 43.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

“Asla Vazgeçmem”in 43. Bölümünde; Yiğit ve Nur’un barışma anlarına tanık olan Aytül, İclal’in bunu öğrenirse bir delilik yapacağını düşünür ve gördüklerini İclal ile paylaşmaz.  Zaten Yiğit ve Nur da Mert’i düşünerek birleşmelerini bir süre gizli tutmaya karar vermiştir.

Dönüşlerinde Aytül’ün tek hedefi Yağmur’u evden göndermektir. Bu arada erkek arkadaşının ısrarlarına dayanamayan Yağmur, evden ufak ufak parçalar çalmaya başlar. Yiğit’in evinden gönderilen Nazan’ı Cahit bir daireye yerleştirmiştir. Ancan Nazan’ın pes etmeye niyeti yoktur, Aytül ile birlikte büyük bir olaya imza atmak üzeredir.

Cahit, Elmas’ı eve geri döndürmek için tüm gücüyle çabalamaktadır. Ancak Elmas’ın bu seferki kırgınlığı gerçekten büyüktür. Aşklarını gizli gizli de olsa yaşayan Yiğit ve Nur çok mutludur. Birleştiklerini bilmese de hisseden İclal boş durmaz ve onları ayırmak için Fırat’ı bir kez daha maşa olarak kullanır.

“Asla Vazgeçmem”, 24 Mart Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de!

ASLA VAZGEÇMEM 42.BÖLÜM İZLE?

“Asla Vazgeçmem”in 42. Bölümünde; Hafize’nin ölümü herkesi derinden etkilerken, Nazan’ın bu işteki parmağı uzun bir süre su üstüne çıkmayacaktır. Bu zor günlerde Nur’u yalnız bırakmayan Yiğit, Nur ile tekrar yakınlaşacaktır. Ancak bu yakınlaşmayı hisseden İclal harekete geçecek ve Nur’un işten atılması için elinden geleni yapacaktır. Tam da başarılı olacaktır ki, Nur’un imdadına Cahit yetişir.

Annesinin ölümüyle hayata küsen Elmas, en büyük desteği kardeşi Emin’den görür. Bu arada  halasının ölümünün Nazan yüzünden olduğunu öğrenen Nur, her ne kadar Nazan’dan hesap sorsa da Elmas’ın bunu kaldıramayacağını düşünerek susmak zorunda kalır. Çıkacakları kısa bir iş gezisinde Yiğit ve Nur arasında tüm buzlar eriyecek ancak bu birleşmenin sürpriz bir tanığı olacaktır.

“Asla Vazgeçmem”, 17 Mart Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar