Asla Vazgeçmem 48.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 28 Nisan Perşembe

Asla Vazgeçmem 48.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 28 Nisan Perşembe

28 Nisan 2016 Asla Vazgeçmem 48.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 48. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 48. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 48.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ İ ASLA VAZGEÇMEM de YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem 48.bölüm yeni fragman izle

 

Asla Vazgeçmem 48.Bölüm 2.Fragman paylaşan: skuzan

ASLA VAZGEÇMEM 47.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

Fırat, Yiğit’e İclal’e duyduğu aşkı itiraf etmiştir. Yiğit’in tepkisi çok şiddetli olacak, Fırat’ı hayatlarından çıkaracaktır. Ancak gösterdiği bu aşırı tepki Nur’u rahatsız edecek ve aralarında büyük probleme sebep olacaktır. İclal ise önce Fırat’ın hislerinden habersiz olduğu konusunda Yiğit’i ikna edecek, sonra da Yiğit ve Nur arasında patlayan kıskançlık krizinden yaralanmaya çalışacaktır. 

Yağmur ile yakınlaşan Emin’in başı, Yağmur’un eski erkek arkadaşı tarafından belaya girecektir. Nazan ve Elmas arasında yaşanan bir kavgada Cahit’in Nazan’ın yanında yer alması, Elmas’a çok ağır gelecektir. Fatih, Nur’a yakın olup onu her konuda desteklerken, Yiğit’in bu yakınlaşmaya şahit olması büyük bir krizin habercisi gibidir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.