Asla Vazgeçmem 51.Bölüm Fragmanı-İZLE 19 Mayıs

Asla Vazgeçmem 51.Bölüm Fragmanı-İZLE, Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 51. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 51. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Asla Vazgeçmem, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi 51. Bölüm yeni fragman izle…

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 51. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan, 51. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Show tv’de...

ASLA VAZGEÇMEM 50.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

 İclal’in müzayedede Nur’a kurduğu tuzak meyvesini verecek, Yiğit ve Nur bir kez daha şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir. 

Yağmur ve Emin’in ilişkisi, bu konuda farklı düşünen  Cahit ve Elmas arasında büyük bir probleme neden olacaktır. Müzayededeki olaylar Nur’un Yiğit ile arasını açmış, ancak iş anlamında ona fayda sağlamıştır. Nur’un popüleritesi artmaktadır. Yiğit ile ilişkisini sorgulamaya başlayan Nur, Yiğit’in bir helikopter kazası geçirdiğini öğrendiğinde, aşklarının herşeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayacaktır.

ASLA VAZGEÇMEM 49.BÖLÜM İZLE?

Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Nur’un bunu niye yaptığını anlamadığı gibi, bu olayı kendisi ile değil de Fatih ile paylaşmış olması öfkesini katlamaktadır. Yağmur’un eski erkek arkadaşını polise teslim eden Cahit, işi başarmanın gururunu yaşarken, Yağmur olayın böyle kolay kapanmayacağının farkındadır. 

Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir. Ve tabii hemen bir tuzak hazırlığına girişir. Yiğit, Nur’un konuşma taleplerini sürekli geri çevirdiği gibi onun Kozan şirketindeki işine de son verir. İclal’in kendi tasarımıyla katıldığı bir müzayedede Nur’u düşüreceği tuzak ve buna Yiğit’in şahit olması üçlü arasındaki gerilimi arttıracaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar