Aslan Ailem 5.Bölüm Fragmanı 19 Kasım

Aslan Ailem dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünü pazar akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Aslan Ailem dizisinin 5.bölüm tanıtımında neler oluyor? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aslan Ailem, yeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Aslan Ailem 5.bölüm yeni fragman izle…

Aslan Ailem fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Aslan Ailem dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Burcu Özberk ve Akın Akınözü nün rol aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan aslan ailem oyuncuları arasında tanıdık birçok isim göze çarpıyor. Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez ve Ferdi Sancar gibi oyuncular rol almakta.

TRT 1 dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Aslan Ailem dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Burcu Özberk-BURCU OLGUN; Yirmi beş yaşında bir üniversite öğrencisidir. Babasının biricik kızıdır. Bu yüzden fazlaca şımarık büyütülmüştür. Her şey onun istediği gibi olmalıdır. Yine de yanında çalışanlara asla kötü davranmaz. Duygusal bir yapısı vardır. Annesini altı yaşındayken bir trafik kazasında kaybetmiştir. Bu yüzden babasına daha da düşkün olmuştur. Annesine ait kolyeyi boynunda hiç çıkarmaz. Yaşantısı tamamen değiştiğinde, verdiği mücadeleyle birlikte hem hayatı hem de kendisini keşfedecektir.

Akın Akınözü-MURAT ASLAN; Evin iki numaralı oğlu Murat, otuz yaşında bir polis memurudur. Mali şubede komiserlik yapmaktadır. Murat, son derece zeki, güçlü bir ahlak ilkesine sahip, idealist bir polistir. Gözlem yeteneği sayesinde küçücük detaylarla inanılmaz analizler yapabilir. Sert bir görüşünü olmasına rağmen sıcacık bir kalbe sahiptir. Ailesine fazlaca düşkündür, öyle ki nerede olursa olsun annesi aradığında telefonu açar. Evin en aklı başında, ciddi olan ferdi olduğu için hemen her konuda önce onun fikri alınır. Sanki büyük olan Gayret değil de Murat’tır.

Aslan Ailem Konusu ise şöyle; Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır.

Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. 

Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır.

Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

Aslan Ailem 4.Bölüm Özeti

aslan-ailem-5-bolum-fragmani.jpg

Aslan Ailem’de bu hafta; Burcu’nun çiftliğe yerleşmesiyle birlikte yaşanan olaylar ve içinden çıkılması zor durumlarla dolu bir bölüm yaşanacak. 
 
Aslan Ailem’in 12 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 4. bölümünde neler olacak: 
 
Şeker komasına giren Vedat aile tarafından hastaneye yetiştirilirken içlerinden biri daha hastanelik olur. Aslan Çiftliği revir haline dönerken çiftlikle ilgili gerçeği sakladığı için kocasına ters davranan Hatice büyük bir vicdan azabı çeker. Vedat ise bu durumu sonuna kadar kullanacaktır.
 
Vicdanıyla ailesi arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalan Murat, sözleşmeyi Burcu’ya vermeye karar vermiştir. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. 
 
Vedat, yağmurda çadırı çöken, kıyafetleri ıslanan Burcu’ya yardım eder ancak bu durum ona çok pahalıya patlayacaktır. Babasıyla birlikte, Hatice’ye belli etmeden sorunu çözmeye çalışan Gayret’in ise en korktuğu şey başına gelecektir.

Aslan Ailem 3.Bölüm Özeti

Burcu, Aslan Ailesinin yaşadığı fakat tapusu başkasında olan ve babasının ‘Git yerleş’ dediği çiftliğe, bavulunu alarak ‘Burası Benim çiftliğim! Ben geldim!’ diyerek taşınır. Fakat bu yerleşme, elbette ki istediği gibi olmayacaktır. Bu ani gelişmeyle birlikte hem kendisinin hem de Aslan Ailesinin yaşayacağı bir sürü macera onları beklemektedir.
 
Hatice ve Murat aynı dakikalarda çiftliğin kendilerine ait olmadığını öğrenirler. Vedat, çiftlikle ilgili onlara yıllarca yalan söylemiştir. Vedat olanları izah etmeye çalışır ama Hatice affetmez. O yokmuş gibi davranmaya başlar. Murat ise Tayfun Olgun’un çiftliği neden babasına verdiğini sorgular.
 
Bu arada Hatice ve Burcu arasındaki çekişme sorunların çözülmesini imkânsız kılar. Hatice, Burcu’yu eve sokmaz. Burcu da Aslan ailesiyle birlikte kalmayı kabul etmez. Vedat ve Murat, Burcu’ya kalacak yer düşünürken, Burcu’nun bulduğu çözüm herkesi şaşırtır.
 
Burcu’nun şüpheli tavırlarından, babasıyla bağlantı kurduğunu düşünen Murat,  gizlice Burcu’nun peşine takılır. Takip sonucunda Tayfun Olgun’a ulaşacağından emindir.
 
Diğer tarafta Umut, Burcu’yla babası hakkında röportaj yapmak için fırsat kollarken, kanaldaki rakibi Pelin’in aradığı büyük haber ayağına gelir. Sürpriz bir isim  Tayfun Olgun’un yolsuzluk dosyasıyla ilgili röportaj vermek ister.  
 
Burcu’nun aradığı sözleşme Murat’ın eline geçer. Şimdi Murat için vereceği karar, hayatının sınavıdır. Murat, ailesine rağmen sözleşmeyi Burcu’ya verecek mi?

Aslan Ailem dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Aslan Ailem 5.bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Aslan Ailem dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar