Away dizisi ne zaman yayınlanacak, Away dizisi konusu nedir, Away dizisi oyuncuları kimler?

Başrolünde Hilary Swank'ın rol aldığı Netflix bilim kurgu dizisi Away 4 Eylül de yayınlanacak. Peki Away dizisi konusu nedir, Away dizisi oyuncuları kimler?

Away dizisi ne zaman yayınlanacak?

Friday Night Lights ve Parenthood adlı yapımların arkasındaki vizyoner isimden, iki kez Oscar kazanan Hillary Swank'in başrolde olduğu duygu dolu bir sevgi ve fedakârlık hikâyesi Away dizisi 4 Eylülde yayınlanacak.

Away dizisi konusu nedir?

Emma Green uluslararası bir mürettebatla Mars'a gitmek için tehlikeli bir misyona çıkarken, kocasını ve ergenlik çağındaki kızını arkasında bırakmak zorundadır.

Çok da uzak olmayan bir gelecekte Mars'a insanlı bir uzay aracı gönderilir. Bu riskli görev için, dünyanın dört bir yanından seçkin astronotlar bir araya getirilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin, Hindistan ve İngiltere gibi farklı ülkelerden gelen bu astronotlar, her şey yolunda giderse, evleri bildikleri yerlerden ve sevdiklerinden üç yıl boyunca ayrı kalacaktır. Hayatta kalmak ve insanlığın en önemli hedefinin peşinde yollarına devam etmek için mücadele ederlerken hem Dünya'daki hem de uzaydaki ilişkileri büyük bir sınava tabi tutulacak ve tüm Dünya'nın gözü onların üzerinde olacaktır.

Friday Night Lights ve Parenthood adlı yapımların arkasındaki vizyoner isimden, iki kez Oscar kazanan Hillary Swank'in başrolde olduğu duygu dolu bir sevgi ve fedakârlık hikâyesi sizi bekliyor.

Away dizisi Oyuncuları

Hillary Swank

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.