Ayaş Çanıllı Uluyol Köyü

Ayaş Çanıllı Uluyol Köyü

Çanıllı uluyol Köyü Haberleri, Ayaş Çanıllı uluyol Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çanıllı uluyol Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Çanıllı uluyol Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Ayaş Çanıllı uluyol köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çanıllı uluyol köyü son dakika gelişmeleri, Çanıllı uluyol köyüne özgü yemekler, Ayaş Çanıllı uluyol köyünün tarihi, Çanıllı uluyol köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çanıllı uluyol köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çanıllı uluyol, Ankara ilinin Ayaş ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çanıllı uluyol Köyü Resimleri ve Çanıllı uluyol köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ayaş Çanıllı uluyol Köyü ResimleriAyaş Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ayaş Ankara Arası Kaç Km? Ayaş Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Ayaş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Ayaş Çanıllı uluyol Köyünde doğan biri var mı? Ayaş Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çanıllı uluyol, Ankara ilinin Ayaş ilçesine bağlı bir mahalledir.

Uluyol, Ayaş'a 5 km uzaklıkta olan bir mahalledir. Çanıllı semtini oluşturan mahalelerden biridir.Çanıllı, 1999 tarihinde belde olmuş ve mahalle kurulmuştur. 2004 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına girmiştir. 2009 tarihinde belediyesini kaldırılması ile birlikte, doğrudan Ayaş belediyesinin mahallesi olmuştur.İklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahalle halkı geçimini tarım ve hayvancılık ile sağlamaktadır.Ayaş-Merkez'e toplu ulaşımı, sadece cuma günleri 2 servis çalışan 574 hat nolu Pınaryaka-Ayaş EGO otobüsleri sağlar.

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.