Ayaş Ferahfaki Köyü

Ayaş Ferahfaki Köyü

Ferahfaki Köyü Haberleri, Ayaş Ferahfaki Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ferahfaki Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Ferahfaki Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Ayaş Ferahfaki köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ferahfaki köyü son dakika gelişmeleri, Ferahfaki köyüne özgü yemekler, Ayaş Ferahfaki köyünün tarihi, Ferahfaki köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ferahfaki köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ferahfaki, Ankara ilinin Ayaş ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ferahfaki Köyü Resimleri ve Ferahfaki köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ayaş Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ayaş Ankara Arası Kaç Km? Ayaş Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Ayaş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Ayaş Ferahfaki Köyünde doğan biri var mı? Ayaş Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ferahfaki, Ankara ilinin Ayaş ilçesine bağlı bir mahalledir.

İklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.560 hat nolu EGO hattı ile Sincan ilçesine kadar gidilebilir. Aynı hat nolu Özel Toplu Ulaşım Araçları, Ulus'a kadar gitmektedir. Ankara'dan Beypazarı ve Nallıhan ilçelerine gidip gelen çeşitli firma araçları ile adı geçen ilçelere de ulaşılabilir. Ayrıca Polatlı-Beypazarı arası çalışan özel firma araçları da mahalleden geçmektedir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.