Aydıntepe Kılıçkaya Köyü

Aydıntepe Kılıçkaya Köyü

Kılıçkaya Köyü Haberleri, Aydıntepe Kılıçkaya Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kılıçkaya Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Bayburt Köyleri Arasında Yer Alan Kılıçkaya Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Aydıntepe Kılıçkaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kılıçkaya köyü son dakika gelişmeleri, Kılıçkaya köyüne özgü yemekler, Aydıntepe Kılıçkaya köyünün tarihi, Kılıçkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kılıçkaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kılıçkaya , Bayburt ilinin Aydıntepe ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kılıçkaya Köyü Resimleri ve Kılıçkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aydıntepe Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Aydıntepe Bayburt Arası Kaç Km? Aydıntepe Hava Durumu? Bayburt Köyleri ve Aydıntepe Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bayburtlu iseniz Bayburt Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bayburtlu Ünlüler arasında Aydıntepe Kılıçkaya Köyünde doğan biri var mı? Aydıntepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kılıçkaya , Bayburt ilinin Aydıntepe ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Köyde Bayburt kültürü ve gelenekleri yaşanmaktadır.Folklörü Bar'dır.Köyde Bayburt şivesi olan "Gelirem, gidirem" ağzıyla konuşulur.Bayburt iline 28 km, Aydıntepe ilçesine 20 km uzaklıktadır.Köyün iklimi,sert karasaldır.Kışları uzun ve kar yağışlıdır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.