Azmi sayesinde şampiyon oldu

Azmi sayesinde şampiyon oldu

Batman'da arkadaşlarıyla bilek güreşi yaparken kolunu kıran ve doktorlar tarafından kendisine bir daha spor yapamayacağı söylenen Vücut Geliştirme Antrenörü...

Batman'da arkadaşlarıyla bilek güreşi yaparken kolunu kıran ve doktorlar tarafından kendisine bir daha spor yapamayacağı söylenen Vücut Geliştirme Antrenörü Semih Damla, Vücut Geliştirme Şampiyonasında Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme şampiyonu oldu.

Damla, "Bilek güreşi yaparken kolum kırıldı. Vücut geliştirmeye yeni başlamıştım. Ameliyat oldum, platin takıldı. Doktor spor yapamayacağımı söyleyince dünyam yıkılmıştı. Ama bu spora olan bağlılığımı kaybetmek istemedim. Kolum kırık ve alçıda olmasına rağmen spora devam ettim. Amacım dünya şampiyonu olmak, ilk etapta Ankara'da şampiyon oldum. Ankara'dan kentimize bir ödül getirmenin mutluluğu içindeyim. Uzun soluklu çalışmanın ardından düzenlenen şampiyona da birinci oldum. Batman'da bu spora olan ilgiyi göstermiş olduk. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacağım" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.