Babil 10. Bölüm Fragmanı

Babil 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Babil dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Babil dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü cuma akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Babil dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Babil , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Star Tv'de yayınlanan Babil dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Babil 8. Bölümde; 

İrfan ve Eda, hastane koridorlunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor. Deniz’in ameliyatından sonra İrfan’ın Süleyman’a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Fakat işler Hakan’ın da dahil olmasıyla daha da sarpa sarıyor. Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor.

Ayşe ise Süleyman’a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan’la yakınlaşmak zorunda kalıyor. Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor. Deniz sağlığına kavuşabilecek mi? İrfan, Süleyman’a verdiği sözü tutabilecek mi? Kudret, Süleyman’ın hiddetinden nasıl kurtulacak?

Babil dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Babil Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Babil dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar