Bahçe Savranlı Köyü

Bahçe Savranlı Köyü

Savranlı Köyü haberleri, Bahçe Savranlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Savranlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Osmaniye Köyleri Arasında yer alan Savranlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bahçe Savranlı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Savranlı Köyü son dakika gelişmeleri, Savranlı Köyü ne özgü yemekler, Bahçe Savranlı Köyü nün tarihi, Savranlı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Savranlı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Savranlı Köyü, Osmaniye ilinin Bahçe ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Savranlı Köyü Resimleri ve Savranlı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bahçe Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Bahçe Osmaniye Arası Kaç Km? Bahçe Hava Durumu? Osmaniye Köyleri ve Bahçe Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Osmaniyelı iseniz Osmaniye Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Osmaniyelı Ünlüler arasında Bahçe Savranlı Köyü Köyünde doğan biri var mı? Bahçe Doğumlu Ünlüler Kimler?

SAVRANLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Savranlı, Osmaniye ilinin Bahçe ilçesine bağlı bir köydür.

OĞUZ Türkmenleri kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır. Geleneklerine sahiptirler.Osmaniye iline km, Bahçe ilçesine km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köylülerin geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Köyde okul vardır. Köyün içme suyu ve kanalizasyon vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık evi vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.