Bakan Koca’dan Bilim Kurulu Açıklaması

Bakan Koca’dan Bilim Kurulu Açıklaması

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, lise öğrencilerinin de aldığı kararlar nedeniyle eleştirdiği Bilim Kurulu’na sahip çıktı. Başından beri salgınla mücadeleyi siyasetten ayırdıklarını belirten Bakan Koca, yaptığı açıklamada,...

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, lise öğrencilerinin de aldığı kararlar nedeniyle eleştirdiği Bilim Kurulu’na sahip çıktı.

Başından beri salgınla mücadeleyi siyasetten ayırdıklarını belirten Bakan Koca, yaptığı açıklamada, “Bilim Kurulumuzun salgın boyunca verdiği emeği görmezden gelerek saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz. Bilim Kurulu siyah rant malzemesi değildir. Salgılı olun” şeklinde konuştu. =

Vaka Sayısı 54 Bin, 276 Vatandaşımızı Kaybettik

Öte yandan Türkiye’deki vaka sayılarını yükselmeye devam ediyor. Ağır hasta sayısı 2604’ü bulurken, 276 vatandaşımızı Covid-19 nedeniyle kaybettik. Günlük vaka sayısı ise 54 bin 740’a ulaştı.

Yeni Sınırlamalar Gelebilir

Kamuoyunda önümüzdeki hafta başında yeni kısıtlamaların gelebileceği konuşuluyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının genişletilebileceği, yüzyüze eğitimin ise bir sonraki yıla kadar online olarak devam edilebileceği ifade ediliyor. Ancak MEB Başkanı Selçuk bu konuda henüz net bir açıklama yapmadı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.