Bakan Pakdemirli “Bu Trenlere Son Vagonda Da Olsa Atlamamız Lazım”

Bakan Pakdemirli “Bu Trenlere Son Vagonda Da Olsa Atlamamız Lazım”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “Türkiye’nin daha hızlı koşması gerekiyor. Zamanında bazı trenleri kaçırmışız. Şimdi bu trenlere son vagonda da olsa atlamamız lazım” diye konuştu. İzmir programı kapsamında İzmir Yüksek Teknolo

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “Türkiye’nin daha hızlı koşması gerekiyor. Zamanında bazı trenleri kaçırmışız. Şimdi bu trenlere son vagonda da olsa atlamamız lazım” diye konuştu.
İzmir programı kapsamında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra üniversitenin araştırma merkezine geçen Bakan Pakdemirli, burada Rektör Baran’dan üniversitedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Türkiye’nin daha iyi yerlere gelmesinin bilimle olacağını vurgulayan Pakdemirli, şunları söyledi; “Gelecek 10 yıllar bilgi teknolojisi çağı olacak. Bu anlamda üniversite sanayi iş birliği çok önemli. Üniversitelerimizde bu yönde bir eksiklik var. Üniversitelerimizi dünya çapında iş yapan, bilim üretir hale getirmemiz lazım. Burada uluslararası kuruluşlarla üniversitelerimizin çok sıkı iş birliğine gitmesi lazım. Türkiye’nin daha hızlı koşması gerekiyor. Zamanında bazı trenleri kaçırmışız. Şimdi bu trenlere son vagonda da olsa atlamamız lazım. Özellikle bilgi teknolojileri bakımından”


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.