Bakan Pakdemirli Buğday Hasadı Yaptı

Bakan Pakdemirli Buğday Hasadı Yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi’nde buğday hasadına katıldı. Çiftçilerle sohbet eden Pakdemirli, biçerdövere binerek bir süre buğday hasadı yaptı. Bakan Pakdemirli, yaptığı açıklamada, Marmara ve Trakya

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi’nde buğday hasadına katıldı. Çiftçilerle sohbet eden Pakdemirli, biçerdövere binerek bir süre buğday hasadı yaptı.

Bakan Pakdemirli, yaptığı açıklamada, Marmara ve Trakya’da buğdayda hasadın başladığını kaydederek, bol ve bereketli bir hasat dönemi olması temennisinde bulundu. Bu yıl Tarım ve Orman Bakanlığı olarak buğday için iyi fiyat verdiklerini ifade eden Pakdemirli, “Buğdayın tonunda taban fiyat bin 350, arpada bin 100 lira, Geçen yıla oranla net rakamların yüzde 35-40 üzerinde bir fiyatla çiftçimizi bu yıl daha memnun etme yolunda adımları atmış olduk” dedi.

“ÇİFTÇİLER ŞU ANDA BAYRAMI YAŞIYOR”

Hasat döneminin çiftçiler için bayram olduğunu söyleyen Bakan Pakdemirli, şu anda çiftçilerin bayramı yaşadığını belirtti. Kendisinin daha önce de biçerdöver kullandığını ifade eden Pakdemirli, biçerdöverle hasat yaptı ve tarlada incelemelerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.