Bakan Pakdemirli Umudun Sesi Buse’yi Ziyaret Etti

Bakan Pakdemirli Umudun Sesi Buse’yi Ziyaret Etti

BAKAN PAKDEMİRLİ, UMUDUN SESİ BUSE’Yİ ZİYARET ETTİ… İzmir’de yaşanan deprem sadece Ege’yi değil tüm ülkeyi sarstı. Milletçe bir kez daha yürekler ortak acıda birleşirken; kulaklar yıkılan binalardan gelecek en ufak bir seste.

BAKAN PAKDEMİRLİ, UMUDUN SESİ BUSE’Yİ ZİYARET ETTİ…
İzmir’de yaşanan deprem sadece Ege’yi değil tüm ülkeyi sarstı. Milletçe bir kez daha yürekler ortak acıda birleşirken; kulaklar yıkılan binalardan gelecek en ufak bir seste.
İzmir depreminin umutla ses verenlerinden biri Buse Hasyılmaz. Herkes onu ‘ben kedi sesi çıkarayım siz köpekleri gönderin’ derken gözlerden taşan yaşlarla tanıdı. Toprağın altında yardım beklerken Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin telefonla görüştüğü ve ‘senin için buradayız, seni çıkarmadan buradan ayrılmayacağız’ dediği, depremin simge isimlerinden Buse, 9,5 saat sonra enkazdan çıkarıldı.
Gece boyunca kurtarma çalışmalarını takip edip, olay yerinden ayrılmayan Bakan Pakdemirli, sabahın ilk ışıklarıyla da Yaralıları hastanede ziyaret etti. Enkaz altında, üstünde büyük yükler olmasına rağmen umudun sesi olan
Buse ile Bakan Pakdemirli’nin buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. ‘Sana olan inancımızı hiç kaybetmedik’ diyen Bakan Pakdemirli, bundan sonraki süreçte de her daim Buse’nin ve ailesinin yanında olacaklarını söyledi.
Depremde annesini kaybeden Buse Hasyılmaz, gözyaşları içerisinde Bakanımıza minnetini sunarken, Bakan Pakdemirli, Buse’nin hayata tutunacağına inandığını ve onun çok güçlü olduğunu söyledi. Gece boyunca Buse’nin nişanlısı ile onun kurtarılışını beklediklerini de ifade eden Bakan Pakdemirli, genç çifte nikâhlarında şahitlik yapma sözü de verdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.