Bakan Tüfenkci’den AK Partililere 2019 için seferberlik çağrısı

Bakan Tüfenkci’den AK Partililere 2019 için seferberlik çağrısı

Hatay'da partililere seslenen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "5-6 yıl sonra farklı bir Hatay görmek istiyorsak 2019 seçimlerinde bütün ilçelerimizi...

Hatay'da partililere seslenen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "5-6 yıl sonra farklı bir Hatay görmek istiyorsak 2019 seçimlerinde bütün ilçelerimizi ve büyükşehir belediyesini AK kadro ile buluşturmalıyız" dedi.

Bir dizi ziyaret için Hatay'da bulunan Bakan Tüfenkci, AK Parti Hatay İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Bakan Tüfenkçi, burada yaptığı konuşmada Hatay Büyükşehir Belediyesinin AK Parti'nin elinde olmamasından dolayı üzgün olduğunu belirtti. Tüfenkci, Hatay'ın 5-6 yıl sonra bölgenin parlayan yıldızı haline gelmesinin bütün belediyelerin AK Partili olması sonucu olabileceğini kaydederek, "Milletvekillerimiz Hatay'la ilgili sorunların takibi noktasında Ankara'da çok başarılı performans gösteriyorlar. Onların güçlerini teşkilatlardan aldıklarını biliyoruz. Teşkilatlar davanın omurgasıdır. Teşkilatlarda çalışmanın yükü zordur ama bir o kadarda gururludur. Önümüzde kongrelerimiz var. Bayrak değişikliklerini yaparak yolumuza devam edeceğiz. Hatay'ın bütün ilçelerini ve büyükşehiri 2019 seçimlerinde AK kadro ile tanıştırmalıyız. 5-6 yıl sonra farklı bir Hatay istiyorsak bu hedefleri yerine getirmemiz lazım" dedi.

Cilvegözü Sınır Kapısı'na gideceğini ve sınır kapılarının işler hale getirileceğini anlatan Tüfenkci, "Sınır kapılarının işler hale gelmesi noktası için buraya geldik. Hükümetimize raporlarımızı sunup adım atmak istiyoruz. Bununla ilgili bu kapılardaki ticaretin gelişmesi, kolaylaşması, esasında Hatay'daki esnaflarımızın işinin kolaylaşması demektir. Bu noktada da gereken adımları atmak istiyoruz" diye konuştu.

Bakan Tüfenkci’den AK Partililere 2019 için seferberlik çağrısı

Bakan Tüfenkci’den AK Partililere 2019 için seferberlik çağrısı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.