Bakan Varank, Gençleri Twitter’dan Sahura Davet Etti

Bakan Varank, Gençleri Twitter’dan Sahura Davet Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gençleri twitterından sahura davet etti. Atatürk Orman Çiftliği’ndeki bir kokoreççide toplanan gençler, Bakan Varank ile hem sahur yaptı hem de sohbet etti. Bakan Varank, bir sonraki daveti de yine sosyal medya ü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gençleri twitterından sahura davet etti. Atatürk Orman Çiftliği’ndeki bir kokoreççide toplanan gençler, Bakan Varank ile hem sahur yaptı hem de sohbet etti. Bakan Varank, bir sonraki daveti de yine sosyal medya üzerinden yapacağını duyurdu.
Bakan Varank, sahur vakti yaklaşırken, kişisel Twitter hesabından, takipçilerine köfte ve kokoreçi ile meşhur Atatürk Orman Çiftliği’ne kimlerin gelebileceğini sordu.
“Gençler! Atatürk Orman Çiftliği civarında bu gece bir sahur yapsak kimler gelir?” diye soran Bakan Varank’ın çağrısını gençler yanıtsız bırakmadı.
BABASINDAN İZİN ALDI
Bakan Varank, “Babam o saatte yollamaz Bir yol varsa gelmek isteriz ama..” diyen bir genç kıza, “Merhaba, telefon numaranızı DM üzerinden alabilir miyiz?” diye yanıt verdi. Daha sonra numarasını yazan kızın babasından izin alınarak, sahur davetine katılması sağlandı.
Sahura davet edilen gençler, Bakan Varank ile Atatürk Orman Çiftliği’ndeki bir kokoreççide buluştu. Çoğunluğu üniversiteli öğrencilerden oluşan grup, Varank’a teşekkür ederek, karşılaştıkları sorunlarını paylaştı. Sahur boyunca Varank, gençlerle tek tek tokalaştı, sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Sahurun ardından ulaşım imkanı olmayan gençler, araçlarla evlerine ve yurtlarına bırakıldı.
FOTOĞRAF ŞARTIYLA İZİN
Daveti sosyal medyadan öğrenen ve ardından sahura katılan bir genç, Kredi Yurtlar Kurumu’na ait bir yurtta kaldığını, yurt müdürüne durumu anlatmasına karşın önce müdürü inandıramadığını belirterek, “Kendisiyle fotoğraf çekilirsem izin verebileceğini söyledi. Sağ olsun kendisi ile fotoğraf çektirdik. İzin aldık ve buradayız.” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.