Bakandan 12 Dev Adam’a Destek

Bakandan 12 Dev Adam’a Destek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin’in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Dünya Kupası’na katılacak A Milli Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetiyle bir araya geldi. Bakan

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin’in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Dünya Kupası’na katılacak A Milli Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetiyle bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, İstanbul’daki son hazırlığını Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Milli takımın antrenmanını ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Milli takım oyuncularıyla sohbet eden Bakan Kasapoğlu, Millilere organizasyonda başarılar diledi. Bakan Kasapoğlu, Dünya Kupası için Çin’e gidecek olan Milli takımı uğurladıklarını belirterek, “Federasyon başkanımızla zaten sürekli irtibat halindeyiz. Takımımızın atmosferinden her zaman haberimiz var. Güzel atmosferi hep birlikte gözlemledik. Ekip anlamında arkadaşlarımızı kararlı gördüm, o bakımdan mutluyum” diye konuştu.
BİZLERİ MUTLU EDECEKLERİNE İNANIYORUZ
Milli Takımın genç oyunculardan kurulu bir kadroyla Çin’e gideceğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Altyapıdan yetişen bir ekibimiz var, gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizin sahadaki kararlılığıyla, son saniyeye kadar mücadele azmini gösterip bizleri mutlu edeceklerine inanıyoruz. Organizasyon sonunda 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmak önemli merhale olur. İnşallah bunu da kat etmiş olacağız. Takımımıza başarılar diliyoruz. Fırsatımızı ayarlamaya çalışacağız, onlarla beraber olacağız, gönlümüzün beraber olduğu gibi. İnşallah onları mutlulukla, sevinçle, başarılarla uğurladığımız gibi karşılayacağız” diye konuştu. Bakan Kasapoğlu, antrenmanın ardından TBF yöneticileri, gazete, televizyonların spor müdürleri ile oyuncularla birlikte salondaki yemekte bir araya geldi. A Milli Takım Basketbol Takımı, gece saatlerinde Çin’e giderek 2019 FIBA Dünya Kupası’nın son bölüm hazırlıklarını gerçekleştirecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.