Bakanların Yüksekova temasları

Bakanların Yüksekova temasları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yüksekova'daki temaslarının ardından ilçeden ayrıldılar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yüksekova'daki temaslarının ardından ilçeden ayrıldılar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberindekiler ile birlikte gençlik merkezinin açılışından sonra Yüksekova Belediyespor kulübü ve yeni şehir stadında futbol takımını ziyaret etti. Yapılan ziyaret sonrası AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığını ziyaret eden bakanlar, burada partililere bir süre sohbet ettiler.

Burada bir konuşma yapan Bakan Soylu, 2019'a bir ivmeye doğru gittiklerini, bunu her yerde ve her zaman söylediğini ifade etti. Bakan Soylu, "2019'a tam tekmil hazır olmalıyız. Siyasetiyle, ticaretiyle, eğitimiyle, okuluyla, kamu bürokrasiye, teşkilatlarıyla 2019'a öyle bir koşuya başlamalıyız ki bütün dünya peşimizden koşsa bize yetişememesi gerekir. Bunu da sizin ve sayısal iradenizle beraber sağlamalıyız. Memleketimizi türlü türlü sıkıntılara sokmaya çalıştılar. Başara bildiler mi başaramadılar. Neden güçlü bir demokrasi irademiz var Türkiye'de ve biz bundan vaz geçmiyoruz. Bir şeye güveniyoruz. Milletin kararlılığına ve iradesine güveniyoruz. İstemiyorlar Hakkari'de, Yüksekova'da çocuklarımız rahat olsunlar tesisler olsun fakülteler olsun. Cıvıl cıvıl esnaf para kazansın istemiyorlar. Sürekli başımızı bir dertle meşgul etmek istiyorlar. Size söyleyeceğim şey şu onlar size bunları yapmaya çalışacaklar. Biz istikametimize bakalım Türkiye'nin istikametinden ayrılmaması bir zamandayız.

Yüksekova'da hakikaten demokrasinin ve milli iradenin gereğinin yerine getirmek konusundaki hedefimize ulaşalım. Ben sizin cesaretinizi biliyorum. Huzurun sukutun olduğunu görüyoruz. Birbirimizle birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

Belediyeciliğe değinen Bakan Soylu, "Sıcak asfalt dökülebiliyor mu veya kanalizasyonun yüzde 50'si tamamlandı gerisi bitebiliyormuş ve ya su konusunda çok iyi adımlar atılabiliyormuş. Şimdi bundan sonra üst yapıya geçiyoruz göreceksiniz çocuk parklarıyla ilgili çok iyi şeyler yapılacak. Çocuklarımız oynayacak cıvıl cıvıl. Demek ki para teröristlere gitmiyor. Vatandaşın parası vatandaşa hizmete gitmelidir. Bu yolsuzluğa son verdik" dedi.

Açıklamaların ardından çarşı merkezini ziyaret eden bakanlar, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ziyaretten sonra bakanlar, ilçeden ayrıldı.

Bakanların Yüksekova temasları

Bakanların Yüksekova temasları

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.