Balâ Belçarsak Köyü

Balâ Belçarsak Köyü

Belçarsak Köyü Haberleri, Balâ Belçarsak Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Belçarsak Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Belçarsak Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Balâ Belçarsak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Belçarsak köyü son dakika gelişmeleri, Belçarsak köyüne özgü yemekler, Balâ Belçarsak köyünün tarihi, Belçarsak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Belçarsak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Belçarsak, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Belçarsak Köyü Resimleri ve Belçarsak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balâ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balâ Ankara Arası Kaç Km? Balâ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Balâ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Balâ Belçarsak Köyünde doğan biri var mı? Balâ Doğumlu Ünlüler Kimler?

Belçarsak, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir mahalledir.

Çankırı'nın orta ilçesinden geldikleri bilinmektedir.TÜRKMEN kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.Mahallenin "Türkmen" kültürü etkisi altında olduğu bilinmektedir.

Ankara iline 86 Km., Balâ ilçesine 31 Km. uzaklıktadır. Ağaç dikme anlayışı gelişmediği için, fazla yeşil değildir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.