Balâ Büyükbıyık Köyü

Balâ Büyükbıyık Köyü

Büyükbıyık Köyü Haberleri, Balâ Büyükbıyık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Büyükbıyık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Büyükbıyık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Balâ Büyükbıyık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büyükbıyık köyü son dakika gelişmeleri, Büyükbıyık köyüne özgü yemekler, Balâ Büyükbıyık köyünün tarihi, Büyükbıyık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büyükbıyık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büyükbıyık, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Büyükbıyık Köyü Resimleri ve Büyükbıyık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balâ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balâ Ankara Arası Kaç Km? Balâ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Balâ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Balâ Büyükbıyık Köyünde doğan biri var mı? Balâ Doğumlu Ünlüler Kimler?

Büyükbıyık, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir mahalledir. Ankara iline 137 km, Balâ ilçesine 70 Km. uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. En kurak yöre olan Tuz Gölü'ne 35 Km'lik bir yakınlıkta olması ve mahallenin bulunduğu konum itibarıyla çevresine göre bir çukur alan içerisinde olması nedeniyle yağış odukça azdır. Bu olumsuz koşullar, mahallenin geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı olumsuz yönde etkilemektedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Bunun yanında balıkçılık da yapılmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.