Balâ Koçyayla Köyü

Balâ Koçyayla Köyü

Koçyayla Köyü Haberleri, Balâ Koçyayla Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Koçyayla Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Koçyayla Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Balâ Koçyayla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Koçyayla köyü son dakika gelişmeleri, Koçyayla köyüne özgü yemekler, Balâ Koçyayla köyünün tarihi, Koçyayla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Koçyayla köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Koçyayla, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Koçyayla Köyü Resimleri ve Koçyayla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balâ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balâ Ankara Arası Kaç Km? Balâ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Balâ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Balâ Koçyayla Köyünde doğan biri var mı? Balâ Doğumlu Ünlüler Kimler?

Koçyayla, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir mahalledir.Eski adı Ebilhas'tır. Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallede ilköğretim okulu vardır fakat okul binası özel durumlarda kullanılmakta, eğitim vermemektedir, taşımalı sistemle kasabada öğrenim verilmektedir. Mahallenin İçme Suyu Şebekesi vardır. Ancak aktif değildir. Kanalizasyon şebekesi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum