Balâ Küçükbıyık Köyü

Balâ Küçükbıyık Köyü

Küçükbıyık Köyü Haberleri, Balâ Küçükbıyık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Küçükbıyık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Küçükbıyık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Balâ Küçükbıyık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Küçükbıyık köyü son dakika gelişmeleri, Küçükbıyık köyüne özgü yemekler, Balâ Küçükbıyık köyünün tarihi, Küçükbıyık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Küçükbıyık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Küçükbıyık, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Küçükbıyık Köyü Resimleri ve Küçükbıyık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balâ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Balâ Ankara Arası Kaç Km? Balâ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Balâ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Balâ Küçükbıyık Köyünde doğan biri var mı? Balâ Doğumlu Ünlüler Kimler?

Küçükbıyık, Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy kürt mahallesidir. Yaklaşık 200 yıl önce urfa suruç bölgesinden sürgün gelmişlerdir.Kendisine özgü herhangi bir kültürü bulunmamaktadır.Ankara iline 128 km, Balâ ilçesine 41 km uzaklıktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.