Balcı, okul müdürleriyle eğitim sorunlarını konuştu

Balcı, okul müdürleriyle eğitim sorunlarını konuştu

Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, Kayapınar ilçe sınırları içerisinde yer alan ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri...

Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, Kayapınar ilçe sınırları içerisinde yer alan ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile bir araya gelerek eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Toplantıda, okullarda 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun daha iyi geçebilmesi ve çocukların daha başarılı olabilmesi için yapılması gerekenlerle ilgili hususlar görüşüldü. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Ozan Balcı, toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenlerin bilginin taşıyıcıları olduklarını, bu yüzden öğretmenlere çok önem verdiğini ifade etti. Başkan Balcı, "Çocuklarımız bizim çok önemlidir. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bunlara kıymet veren öğretmenlerimizin her zaman yardımcısıyız. Onların bütün sıkıntılarında, problemlerinde yanlarında olacağız" dedi.

Balcı, okullarda sadece akademik faaliyetler değil, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteleri de destekleyeceklerini ifade ederek, okullarda sırtı pek, karnı aç olan çocuklar istemediğini, onlara tam destek verilmesi gerektiğini, özellikle dezavantajlı gruplarla yakından ilgilenilmesini söyledi. Balcı, ayrıca okullarda Z kütüphanelerin artırılacağını ifade etti.

Başkan Balcı, okul güvenliklerinin çok önemli olduğunu, okul güvenliklerinin sağlanmasını, okul müdürlerinin jandarmayla, ilçe emniyet müdürleriyle koordineli olarak çalışmasını, çocuklarımızın birinin bile tırnağının kanamaması gerektiğini ifade etti. Balcı, ana sınıfa çok önem verdiğini, ana sınıfının özellikle 5 yaş grubunda en az yüzde 90'a çıkartılması için gerekli çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Balcı, okul müdürleriyle eğitim sorunlarını konuştu

Balcı, okul müdürleriyle eğitim sorunlarını konuştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.