Bana Sevmeyi Anlat 17.Bölüm Fragmanı 26 Aralık

Bana Sevmeyi Anlat  dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bana Sevmeyi Anlat  dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bana Sevmeyi Anlat  , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisi 17. Bölüm yeni fragman izle…

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yeni bölümü olan, 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bana Sevmeyi Anlat Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Fox Tv’de...

Engin ölüyor mu? Alper intikam yemini ediyor. Bu işi burada bırakmayacak gibi. Haşmeti öldürecek mi? Alper Engin'in sevgilisine ne cevap verek? Berna katil mi oldu?

Bana Sevmeyi Anlat 16.Bölümde Neler Olmuştu Hatırlayalım

Leyla ve Alper arasındaki aşk iyice alevlenir hemde Alper'in karısına rağmen. Leyla Alper'in karısı Berna'yı karşısında görünce şaşıracak. Konu ise Alper ve Leyla. Leyla ise anlamamazlıktan gelecek.

Leyla ve Alper tam çıkışı bulduk derken yine kayboldular. Leyla ve Alper bitti mi? Alper gerekirse bütün kapıları tek tek deneyip çıkışı bulmakta kararlı görünüyor.

Alper Engin'i yol ayrımında bırakıyor. Engin Alper'in yaynında mı karşısında mı yer alacak?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar