Banaz Burhaniye Köyü

Banaz Burhaniye Köyü

Burhaniye Köyü haberleri, Banaz Burhaniye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Burhaniye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uşak Köyleri Arasında yer alan Burhaniye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Banaz  Burhaniye Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Burhaniye Köyü son dakika gelişmeleri, Burhaniye Köyü ne özgü yemekler, Banaz Burhaniye Köyü nün tarihi, Burhaniye Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Burhaniye Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Banaz Burhaniye Köyü Banaz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Banaz Uşak Arası Kaç Km? Banaz Hava Durumu? Uşak Köyleri ve Banaz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Uşaklı iseniz Uşak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Uşaklı Ünlüler arasında Banaz  Burhaniye Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Banaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

Burhaniye, Uşak ilinin Banaz ilçesine bağlı bir köydür.

Uşak iline 44 km, Banaz ilçesine 13 km uzaklıktadır.Köyde karasal iklim hüküm sürmektedir. Kışın kar yağışı yoğun olarak görülmektedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarımsal faaliyet olarak arpa, buğday ve nohut yetiştirilmektedir.Köyde sınırlı olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır.
Köyde ilköğretim okulu olmadığından eğitim taşımalı sistemle yapılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi mevcuttur.
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.