Banaz Çamsu Köyü

Banaz Çamsu Köyü

Çamsu Köyü haberleri, Çamsu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çamsu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uşak Köyleri Arasında yer alan Çamsu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Banaz  Çamsu Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çamsu Köyü son dakika gelişmeleri, Çamsu Köyü ne özgü yemekler, Banaz Çamsu Köyü nün tarihi, Çamsu Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çamsu Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eskiadı çeçe olan Çamsu köyü Uşak ili Banaz ilçesine bağlı merkez köylerinden şirin bir köydür. Kuzeyinde Yukarı Karacahisar köyü Batısında eski adı çiftlik olan küçükler, eski adı çomburt olan ayrancı, Baltali köyü bulunur. Doğusunda Gürlek, Küçük oturak köyü vardır. Güneyinde Ovacık köyü vardır. Bu köylere uzaklığı 3-5.7 km'dir. Köyümüzde muhtarlık binası m bir camisi ve imam evi, İlköğretim okulu, T.kredikooperatifi, Çamsu"sağlık ocağı, Orman şefliği, Karakolu, Ziraat teknikerligi, K.Barajı"Vardı

Çamsu Köyü, Uşak ilinin Banaz ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çamsu Köyü Resimleri ve Çamsu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Banaz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Banaz Uşak Arası Kaç Km? Banaz Hava Durumu? Uşak Köyleri ve Banaz Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

Köyün kuruluş tarihi ve adının nereden geldiğiyle ilgili bilgi bulunmamaktadır. Köyün bir diğer ismi de "Çece"dir. Köy sınırlarında bulunan Çamsu höyüğünde Tunç Çağına ait eşyalar bulunmuştur.
Uşak iline 51 km, Banaz ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köyde karasal iklim hüküm sürer. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlıdır.
Köy nüfusu devamlı göç vermektedir. Banaz, Uşak, İzmir ve yurt dışına çalışmak amacıyla giden aileler bulunmaktadır.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarımsal faaliyet olarak; buğday, arpa, nohut, mercimek, yulaf yetiştirilmekte ve bağcılık yapılmaktadır. Köyde büyükbaş hayvancılık yapılmaktadır. Yurt dışında çalışan işçilerde köyün ekonomisine olumlu katkı yapmaktadır.
 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Uşaklı iseniz Uşak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Uşaklı Ünlüler arasında Banaz  Çamsu Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Banaz Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çamsu, Uşak ilinin Banaz ilçesine bağlı bir köydür.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum