Bartın Çeştepe Köyü

Bartın Çeştepe Köyü

Çeştepe köyü haberleri, Merkez Çeştepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çeştepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bartın köyleri arasında yer alan Çeştepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Merkez Çeştepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çeştepe köyü son dakika gelişmeleri, Çeştepe köyüne özgü yemekler, Merkez Çeştepe köyünün tarihi, Çeştepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çeştepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çeştepe, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çeştepe Köyü Resimleri ve Çeştepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Bartın Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Bartın Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bartınlı iseniz Bartın Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bartınlı Ünlüler arasında Merkez Çeştepe Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Çeştepe, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köyün adının köyde bulunan bol sayıda çeşme ve eski tarihi kalıntı olan tümülüs(tepe) lerden alınarak çestepe köyü adı verildiği büyükler olarak söylenmektedir... Köyde büyüyen gençler yazın zamanlarını köy altında bulunan çay da balık tutarak ve yüzerek geçirselerde şimdilerde çay ın suyunun çekilmesi ile aşırı şekilde çay bilinçsiz bir şekilde kirletildiğinden uğrak bi yer olmaktan cıkmıştır.aynı zamanda çevre köylerinde uğrak yeri olan bir top sahası bulunmaktadır. Ne yazıkkı şimdiler de kale direkleri hırsızlar tarafından çalınmaktadır.. kışları köy gençlerini bakal ve yelfe(çulluk) avıyla kendilerini oyalamaktadırlar. Köydeki arkadaşlık ortamının, kardeşliğinin birlik beraberlik oldukça gelişmiştir. Gençler sürekli bir aktivite içerisindedir.Köyde yıllar ın değiştiremediği tek şey ise maalesef dedikodudur. Bartın merkezine 9 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.