Bartın Karaköyşeyhler Köyü

Bartın Karaköyşeyhler Köyü

Karaköyşeyhler köyü haberleri, Merkez Karaköyşeyhler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karaköyşeyhler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bartın köyleri arasında yer alan Karaköyşeyhler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Merkez Karaköyşeyhler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaköyşeyhler köyü son dakika gelişmeleri, Karaköyşeyhler köyüne özgü yemekler, Merkez Karaköyşeyhler köyünün tarihi, Karaköyşeyhler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaköyşeyhler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karaköyşeyhler, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaköyşeyhler Köyü Resimleri ve Karaköyşeyhler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bartınlı iseniz Bartın Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bartınlı Ünlüler arasında Merkez Karaköyşeyhler Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Karaköyşeyhler, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir mahalledir.

KaraköyşeyhlerBartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Bartın merkezine 31 km uzaklıktadır.

Köye ulaşım Bartın arıt yolundan sağa saparak sağlanmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.