Bartın Kışla Köyü

Bartın Kışla Köyü

Kışla köyü haberleri, Merkez Kışla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kışla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bartın köyleri arasında yer alan Kışla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Merkez Kışla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kışla köyü son dakika gelişmeleri, Kışla köyüne özgü yemekler, Merkez Kışla köyünün tarihi, Kışla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kışla köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kışla, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kışla Köyü Resimleri ve Kışla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Bartın Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Bartın Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bartınlı iseniz Bartın Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bartınlı Ünlüler arasında Merkez Kışla Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Kışla, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir mahalledir.

Bartın merkezine 17 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.