Bartın Üniversitesi 2018-2022 Stratejilerini Belirliyor

Bartın Üniversitesi 2018-2022 Stratejilerini Belirliyor

Bartın Üniversitesi öğretim elemanları, 2018-2022 dönemini kapsayan stratejik planı hazırlama çalışmaları kapsamında bir araya gelerek görüş alışverişinde...

Bartın Üniversitesi öğretim elemanları, 2018-2022 dönemini kapsayan stratejik planı hazırlama çalışmaları kapsamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Bartın Üniversitesi'nde 2018-2022 dönemlerini kapsayan stratejik planıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerle gerçekleştirilen ilk toplantının ardından, öğretim elemanlarının da görüşleri alındı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, hazırlanan planlamanın önemine değinerek "Üniversitemiz tüm iç ve dış paydaşlarıyla büyümek, dinamikleri harekete geçirmek ve bölgesine katkı sağlamak için hedefler belirlemektedir. Stratejik planlama kapsamında herkesin görüşlerine yer vermek ve kolektif aklı harekete geçirmek istiyoruz. Üniversitemiz için hazırlanan kısa ve uzun vadede planlamalar kurumsal itibarımızı güçlendirecek, kalitemizi artıracaktır." dedi.

Geleceğe yönelik hedefler konuşuldu

Stratejik Planlama Ekibi Başkanı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ise stratejik planlamayla ilgili bilgiler aktararak, ürün ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda öğretim elemanları ise eğitim-öğretim, bilim, araştırma, yenilikçilik, bölgesel kalkınma, kültürel faaliyetler gibi konularda görüşlerini iletti.

Bartın Üniversitesi 2018-2022 Stratejilerini Belirliyor

Bartın Üniversitesi 2018-2022 Stratejilerini Belirliyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.